Pagina wordt geladen ...
A+ a-
06 27 13 85 80 info@c95.nl

Cursus ADR Basis, -Tank, -Herhaling

C95 biedt vele verschillende Code 95 cursussen aan. Onder ons cursusaanbod vallen ook de ADR Basis training, de Tank training en de herhalingstraining. Wilt u meer gedetailleerde informatie over de ADR cursussen, klik dan hier.

Nieuwe data ADR cursussen

De ADR Basis training

Om gevaarlijke stoffen te vervoeren, heeft een beroepschauffeur altijd een ADR-basistraining nodig. Heeft u deze training gehaald, dan krijgt u een ADR-basiscertificaat. Met dit certificaat mag u vervolgens gevaarlijke stoffen vervoeren in een standaard vrachtwagen. De C95 training voor het ADR-basiscertificaat duurt 2,5 dag.

De Tank training

De ADR-tanktraining is een aanvulling op de ADR-basistraining. Volgt u deze training, dan mag u ook gevaarlijke stoffen vervoeren in tankwagens en batterijwagens met een inhoud van 1000+ liter en in tankcontainers en gascontainers met een inhoud van 3000+ liter. C95 biedt niet alleen de ADR-basistraining aan, maar ook de aanvullende ADR-tanktraining. Deze training duurt drie dagen. 

Al een certificaat? Volg de herhalingstraining

Heeft u al een ADR-basistrainingscertificaat en wilt u dit certificaat verlengen? Dan kunt u een herhaling van de basistraining volgen. Deze cursus duurt slechts 2 dagen tijd en is goed voor 14 punten volgens de Code 95 richtlijn. Heeft u de cursus gehaald, dan krijgt u een nieuw ADR-basiscertificaat. Let op: de herhalingstraining wordt enkel aangeboden voor het basiscertificaat, niet voor het tankcertificaat.

Wilt u meer weten over onze ADR-trainingen of over de herhaling van de basistraining? Neem dan contact met ons op. Wilt u zich direct aanmelden voor een van onze trainingen, dan doet u dit snel en eenvoudig via onderstaande button.

Direct aanmelden

Heeft u vragen?

Heeft u vragen voor ons? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel of mail ons.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Interesse in een e-learning cursus op locatie?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bijscholing

Commection kijkt samen met u welke bijscholing nodig is.
Plan uw bijscholing direct in aan de hand van ons cursus aanbod.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

sitemap | contact | privacy | Website door Webba