Pagina wordt geladen ...
A+ a-
06 27 13 85 80 info@c95.nl

ADR herhaling 

Wilt u gevaarlijke stoffen vervoeren? Dan heeft u een ADR certificaat nodig. Niet alleen in Nederland, maar ook in vele andere landen. Er zijn namelijk 39 landen aangesloten bij het ADR verdrag.  Het ADR certificaat is geldig in deze 39 landen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Als uw certificaat binnenkort afloopt, dan heeft u een herhalingscertificaat nodig om uw certificaat te verlengen. 

Aanmelden voor ADR cursus

C95: verschillende soorten cursussen 

C95 biedt vele verschillende cursussen aan, waaronder diverse cursussen voor het vervoeren voor gevaarlijke stoffen. Denk hierbij aan de Basis cursus, maar ook aan de aanvullende Tank cursus. En heeft u al een Basis- en/of Tank cursus afgerond, maar loopt uw certificaat bijna af? Dan volgt u de Herhaling cursus van C95. 

Dit is een hoogwaardige en goedkope cursus om uw certificaat te verlengen. Als het certificaat bijna afloopt, volgt u deze cursus om ervoor te zorgen dat u gevaarlijke stoffen mag blijven vervoeren. Omdat het om een herhalingscursus gaat, kunt u deze sneller doorlopen dan andere cursussen van C95. Met het versnelde traject van C95 heeft u uw certificaat al snel in handen. 

Herhalingscursus nodig? Schrijf u direct in 

Loopt uw ADR certificaat op de korte termijn af? Wacht dan niet langer, maar schrijf u direct in voor de C95 herhalingscursus. Zo voorkomt u dat uw certificaat inderdaad afloopt en u uw werk niet meer kunt doen. 

Wilt u meer weten over onze Herhaling cursus, voor u zich inschrijft om deze cursus te volgen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen over onze herhalingscursus beantwoorden, om u een duidelijker beeld te geven van deze versnelde cursus voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen.

Direct aanmelden

Heeft u vragen?

Heeft u vragen voor ons? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel of mail ons.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Interesse in een e-learning cursus op locatie?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bijscholing

Commection kijkt samen met u welke bijscholing nodig is.
Plan uw bijscholing direct in aan de hand van ons cursus aanbod.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

sitemap | contact | privacy | Website door Webba