Pagina wordt geladen ...
A+ a-
06 27 13 85 80 info@c95.nl

Commection presenteert C95

Belangrijke berichtgeving: verlenging voor beroepschauffeurs 

De Europese Commissie heeft de regeling om de gevolgen van de corona lockdown op te vangen voor beroepschauffeurs verlengd. Dit betekent dat beroepschauffeurs, van wie de documenten en/of de code 95 is verlopen of verloopt, tussen 1 juli t/m 31 oktober 2021 tien maanden langer beroepsmatig kunnen rijden binnen de Europese Unie.

Commection verzorgt cursussen, trainingen en teambuilding voor bedrijven in de transport. Speciaal voor beroepschauffeurs verzorgen wij onder de programmanaam C95 een breed scala aan code 95 cursussen voor het behalen van de punten voor de Code95. De kortste weg naar Code95.

Cursussen met een vast bedrag

Al onze cursussen hebben een vast bedrag ongeacht de hoeveelheid deelnemers. Wij kijken graag samen met u welke bijscholing u nog nodig heeft en welk cursusprogramma het best aansluit bij uw werkzaamheden of bedrijfsvoering. U kunt natuurlijk ook direct uw bijscholing inplannen aan de hand van ons cursusaanbod. Door ons aanbod op maat, kunnen wij iedere chauffeur en ieder bedrijf een geschikt en scherp aanbod doen.

Let op: U heeft uw vrachtwagen examen na 10-09-2009 behaald, of uw bus examen na 10-09-2008? Chauffeurs die na deze datum het document voor C en/ of D hebben behaald, dienen de basiskwalificatie voor het verkrijgen van Code95  te volgen. Dit vereist een ander traject dan het aanschuiven bij onze reguliere cursussen!

Aanmelden voor cursus

Heeft u vragen?

Heeft u vragen voor ons? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel of mail ons.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Interesse in een e-learning cursus op locatie?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bijscholing

Commection kijkt samen met u welke bijscholing nodig is.
Plan uw bijscholing direct in aan de hand van ons cursus aanbod.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

sitemap | contact | privacy | Website door Webba