Pagina wordt geladen ...
A+ a-
06 27 13 85 80 info@c95.nl

LZV opleiding - Beroepschauffeurs - Vakbekwaam - Code95 

Commection biedt een complete reguliere LZV-opleiding aan voor €1150,00. Dat is inclusief 1 praktijkexamen, 7 code95 praktijkpunten en lunch. U kunt wanneer u bij het SOOB fonds bent aangesloten, subsidie voor deze opleiding ontvangen. Indien u uw eigen LZV voertuig gebruikt kost een LZV cursus u € 875,00 SOOB mogelijk.

LZV opleiding middels E-learning.

Voor een ieder die niet 2 dagen kan vrijplannen. Nieuw in ons assortiment is het volgen van de praktijk cursusdag LZV via E-learning. Op de cursusdag volg je dan in de ochtend het praktijkdeel voor de code 95. Deze is dan samen met de LZV e-learning goed voor 7 code 95 praktijk punten. In de middag ga je dan op voor het LZV examen bij het CBR. Hoe mooi is dat! Alles op 1 en dezelfde dag afronden, 7 code 95 praktijkpunten en indien je het LZV rijexamen afsluit met een positef resultaat ook nog eens je LZV certificaat op zak.  Voor onze buitenland chauffeurs bieden wij onze E-learnings ook aan in het Pools, Engels, Arabisch en Turks. LZV middels E-learning € 975,00incl21%btw.

Opleiding LZV voor uw Code 95 praktijk punten

U verkrijgt uw Code95 door het volgen van verschillende aanvullende cursussen. Naast de theoriedagen, dient u ook een praktijkcursus te volgen. Wellicht is het voor u een interessante verdieping, om dit middels een LZV-opleiding te doen? Deze cursusdag levert u 7 code 95 praktijk punten op voor het bijschrijven van Code95 op uw rijbewijs.

Op de LZV-opleidingsdag komt de instructeur van Commection naar u toe en zal bij u instappen om samen met u naar de oefenlocatie te rijden. Deze locatie is tevens de examenplek voor de cursus. U zult 7 uur in het aangewezen examengebied oefenen voor het praktijk gedeelte. Dit is verplicht voor de benodigde punten voor de Code95 vermelding, zodat een eventuele CCV controle mogelijk is. Deze cursus mag geen 'training on the job' zijn en kan dus niet plaats vinden tijdens een reguliere dienstrit. 

In de praktijk leren we dat een cursus of training meer oplevert, wanneer de cursist los komt van zijn dagelijkse werkzaamheden en letterlijk vanaf een afstandje naar zijn werkzaamheden kan kijken: Een cursus LZV is niet alleen leuk, maar levert ook nieuwe inzichten op.

Tijdens de lunch krijgt u de benodigde theoretische informatie over de wet- en regelgeving en besturen van een LZV-combinatie. 

Het LZV examen volgt de dag aansluitend op de cursusdag. Dit examen wordt afgenomen door een CCV-examinator en neemt 2,5 uur in beslag. Op de dag van het praktijkexamen begint een CCV-examinator met de theorie, waarna een praktijk deel uitgevoerd wordt. Aansluitend aan het praktijkgedeelte verneemt u de uitslag van het  examen. De 7 punten voor de Code95 ontvangt u ook indien u niet slaagt voor het LZV examen.

In deze hierboven beschreven opleiding, gaan wij ervan uit dat de cursist of opdrachtgever zelf zorg draagt voor de beschikbaarheid van een LZV-Combinatie waarin deze cursus gegeven mag worden. Deze combinatie hoeft niet voorzien te zijn van dubbele bediening en kan daarom gewoon een voertuig zijn dat twee dagen uit de planning gehouden wordt van het normale transport, om het volgen van deze cursus mogelijk te maken. Op de dag van het examen dient deze combinatie voor de helft volgeladen te zijn. Tijdens het oefenen is dat niet noodzakelijk. 

Wat kost het behalen van een LZV-certificaat?

Een LZV-cursus kost met eigen LZV-voertuig € 775,00. Met gebruik van onze LZV combinatie kost de opleiding €1175,00 

Inbegrepen zijn de kosten voor het praktijk examen voor LZV, administratieve bijschrijving van 7 punten voor de Code95 vermelding, boeken en lunch.

Belangrijk: Bij gebruik van een eigen LZV combinatie dient u zelf zorg te dragen voor het voertuig, brandstof, lesontheffing en lading op de dag van het examen. De LZV lesontheffing wordt verleend voor 2 weken en kunt u aanvragen bij het RDW. De kosten bedragen in 2021 € 135,00 per aanvraag.

Hoeveel kunt u besparen op uw LZV opleiding?

Stel, u heeft 3 op te leiden chauffeurs: Gemiddelde prijzen voor deze opleiding bij diverse aanbieders zijn € 1650,00, dit is uitgaand van het gebruik van een voertuig van de opleider. Met 3 chauffeurs kost deze bijscholing u dus € 4.950,00. Bij Commection heeft u de mogelijkheid om uw eigen voertuig in te zetten, dat scheelt aanienlijk: Tezamen met de scherpe prijzen die Commection u aanbiedt, kunt u klaar zijn voor € 2.250,00 en zo bespaart u € 2.700,00

Offerte aanvragen Direct aanmelden

Heeft u vragen?

Heeft u vragen voor ons? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel of mail ons.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Interesse in een e-learning cursus op locatie?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bijscholing

Commection kijkt samen met u welke bijscholing nodig is.
Plan uw bijscholing direct in aan de hand van ons cursus aanbod.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

sitemap | contact | privacy | hosting dotsolutions