Pagina wordt geladen ...
A+ a-
06 27 13 85 80 info@c95.nl

Vrachtauto theorielessen volgt u thuis!

Wij bieden de theorie-lessen Verkeer, Techniek en Administratie online aan. U kunt dan op geheel eigen tempo de studie thuis, vanachter uw eigen computer of laptop, volgen en aansluitend uw kennis toetsen door middel van online oefenexamens. Indien u denkt klaar te zijn voor het examen boeken wij voor u bij u in de regio de examens in bij het CBR. Commection is ook gecertificeerd opleider voor de Toets Besloten Terrein en de Praktische Toets: Beide toetsen zijn vereist voor het verkrijgen van de Code 95. Wij verzorgen de rijlessen in overleg in geheel Nederland.

Direct aanmelden

Vrachtauto rijlessen (C) - Vrachtauto Aanhanger rijlessen (CE)

Binnen het brede opleidingsprogramma van Commection kunt u ook kiezen voor rijlessen: Commection verzorgt Vrachtauto rijlessen, Busrijlessen, Autorijlessen, L.Z.V. Alex Brinkman is een ervaren instructeur, die vaak wordt geroemd om zijn rust en kalme aanwijzingen tijdens de lessen. Deze vrachtauto-rijlessen worden gegeven in Rogat, Zwolle. In overleg kunnen wij ook naar u toe komen voor het rijlessen met een vrachtauto. Hiervoor gelden uiteraard andere tarieven. Via het aanmeldformulier kunt u deze kostprijs laten berekenen, maar uiteraard mag  u ook telefonisch informatie opvragen over uw vrachauto rijlessen. tel: 06 27138580

Compleet vrachtauto rijbewijs voor € 1850,00

Wij bieden u hierbij het volgend pakket:
- Theorie d.m.v. online theorielessen (zelfstudie) en 3 theorie examens Rv1, V2C en V3C (Eventueel theorie bijles is mogelijk meerprijs vanaf € 45,00 per uur)
- Code 95 basiskwalificatie ( toets besloten terrein, en praktische toets laden en lossen)
- Pakket van 8 rijlesuren en 1 praktijk examen
- Onze pakketprijs voor een vrachtautorijbewijs € 1850,00

Direct aanmelden

Vrachtauto Rijlessen C vanaf € 72,50/uur 

Vrachtauto-rijlessen individueel € 72,50/uur
Wij bieden een vrachtauto-rijles pakket al aan voor een all-in priijs van € 975,00 Dat is inclusief 1 vrachtauto-praktijk-rijexamen maar zonder de benodigde theorie onderdelen en de code 95 basiskwalificatie. U krijgt hiervoor 8 vrachtauto-rijles uren van elk 60 minuten. U dient dan wel zelf zorg te dragen voor de medische keuring welke nodig is voor een vrachtauto-rijexamen. Ook dient u zelf zorg te dragen voor het theoriegedeelte. Hierin kunnen wij u natuurlijk wel bijstaan.

Vrachtauto Rijlessen CE vanaf € 92,50/ uur

Vrachtauto aanhanger (CE) rijbewijs voor € 1150,00
Wij bieden u hierbij het volgend pakket:
- Pakket van 8 rijlesuren en 1 praktijk CE-examen
Vrachtauto-aanhanger rijlessen individueel kosten € 92,50
Wij bieden natuurlijk ook vrachtauto aanhanger rijlessen aan. Wellicht volstaan de uren van het pakket niet. U kunt dan tegen een normaal tarief extra lessen afnemen. U betaalt dan voor een rijles met een trekker oplegger combinatie slechts € 92,50

Vrachtauto Rijbewijs CE in 1 DAG!

Wij gaan verder daar waar anderen stoppen. Het halen van een vrachtwagen rijbewijs CE of zoals u wilt vrachtwagen aanhanger in 1 dag. Voorwaarden? Natuurlijk moet u het wel in de vingers hebben. De opdracht van de CE rij instructeur is duidelijk. Graag achterwaards daar tussen parkeren. Dat moet dus wel in 1 keer gebeuren en zonder poespas. Dan pas kunt u deelnemen aan deze dag! U weet niet of u deze opdracht kunt uitvoeren? Plan dan eerst eens een proefles in waarin gekeken wordt of u het achteruit rijden met een trekker oplegger combinatie in de vingers heeft. Uitgaande van uw resultaat plannen wij het traject verder met u in. Kosten van een rijopleiding E achter C in 1 dag zijn € 1150,00 ALL in. U krijgt daarvoor 8 uur rijles met een trekker oplegger combinatie. Elke uur duurt 60 minuten na afloop volgt direct het CE rij examen bij het CBR.

Direct aanmelden

Bus / Touringcar Rijlessen D vanaf €97,50/ uur

Compleet Bus rijbewijs voor € 1950,00? Wij bieden u hierbij het volgend pakket:

  • Theorie d.m.v. zelfstudie + boeken en 3 theorie examens € 250,00 (Eventueel bijles is mogelijk meerprijs vanaf € 45,00 per uur)
  • Code 95 vakbekwaamheids toetsen € 550,00 ( toets besloten terrein, en toets laden, lossen)
  • Pakket van 8 rijlesuren en 1 praktijk examen voor € 1200,00

Bus rijlessen individueel kosten €97,50/uur
Wij bieden natuurlijk ook bus rijlessen aan. Wellicht volstaan de uren van het pakket niet: U kunt dan tegen een normaal tarief extra bus rijlessen afnemen. U betaalt dan voor een rijles met een bus slechts € 97,50

Code 95 basiskwalificatie behalen?

Natuurlijk kunnen wij dat ook verzorgen. Op locatie bij ons in slechts 1 dag kunt u beide toetsen volgen. Dus geen 2 of meer dagen zoals bij andere opleiders. U kunt bij ons in 2 dagdelen de toetsen besloten terrein en de toets laden en lossen volgen. Voor het examen V3c dient men nog wel een examen af te leggen bij het CBR. De kosten voor de code 95 basis-kwalificatie zijn bij ons €550,00. Dat is inclusief een V3C examen, toets besloten terrein en een toets laden en lossen. Btw is ook al inbegrepen. Dus niet langer wachten en meld u aan.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen voor ons? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel of mail ons.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Interesse in een e-learning cursus op locatie?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bijscholing

Commection kijkt samen met u welke bijscholing nodig is.
Plan uw bijscholing direct in aan de hand van ons cursus aanbod.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

sitemap | contact | privacy | website beheer dotsolutions