Pagina wordt geladen ...
A+ a-
06 27 13 85 80 info@c95.nl

ADR Basis 

Wilt u gevaarlijke stoffen vervoeren? Dan heeft u een specifiek certificaat nodig. Dit certificaat wordt ook wel het ADR basiscertificaat genoemd. U krijgt dit certificaat als u een erkende cursus volgt. C95 biedt ook deze cursus aan, uiteraard voor een aantrekkelijke prijs. 

De ADR Basis cursus: een korte introductie 

Volgt u de ADR Basis cursus van C95 met succes, dan mag u een voertuig besturen waarin gevaarlijke stoffen in stukgoedverpakkingen worden vervoerd. Deze gevaarlijke stoffen mogen vervoerd worden in hoeveelheden boven de vrijstellingsgrenzen. 

Deze vrijstellingsgrenzen zijn vooraf vastgelegd en verschillen per stof. Over het algemeen worden de vrijstellingsgrenzen voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen al snel overschreden, zeker in het beroepsvervoer. Dit betekent dat u al snel een certificaat nodig heeft om gevaarlijke stoffen legaal te kunnen vervoeren. 

Uw certificaat halen met de hulp van C95 

C95 biedt diverse ADR cursussen aan, waaronder de basiscursus. Heeft u deze cursus gevolgd, dan kunt u eventueel de Tank cursus volgen. Ook kunt u bij C95 terecht voor de herhalingscursus, die u moet halen om legaal gevaarlijke stoffen te kunnen blijven vervoeren. 

Alle cursussen van C95 worden gegeven voor professionele en zeer ervaren vakmensen. Ook worden onze cursussen altijd voor aantrekkelijke prijzen verkocht. Zo houden wij onze cursussen zo toegankelijk mogelijk voor een grote doelgroep. Ook u kunt onze cursussen volgen, voor een scherpe prijs. 

Schrijf u online in voor deze cursus 

Wilt u het certificaat behalen om gevaarlijke stoffen te kunnen vervoeren? Schrijf u dan online in voor de cursus van C95. Nadat u geslaagd bent voor het examen ontvangt u het certificaat  zodat u veilig en legaal gevaarlijke stoffen kunt vervoeren in Nederland. Dit certificaat is enkele jaren geldig.

Direct aanmelden

Heeft u vragen?

Heeft u vragen voor ons? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel of mail ons.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Interesse in een e-learning cursus op locatie?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bijscholing

Commection kijkt samen met u welke bijscholing nodig is.
Plan uw bijscholing direct in aan de hand van ons cursus aanbod.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

sitemap | contact | privacy | Website door Webba