Kennismaken

Commection is inmiddels een gevestigde naam binnen de transportbranche en heeft een afdeling voor (na)scholing van (aankomende) beroepschauffeurs, een eigen platform voor e-learning en een uitgeverij van Code 95 lesplannen. Door deze brede dienstverlening en ons landelijke bereik zijn wij de kortste weg naar jouw Code 95 vakbekwaamheid.

Een netwerk aan kennis en ervaring, zowel incompany als op diverse locaties

En daar zijn we nu: C95.nl met een aantal vaste instructeurs en medewerkers achter de schermen en een uitgebreid kennisnetwerk van gespecialiseerde zzp’ers die hun mannetje/vrouwtje staan op Code 95 scholingsdagen. Samen zorgen we er voor dat je de meest recente informatie en training krijgt.

We bieden incompany oplossingen als het niet haalbaar is om naar een van onze vaste cursuslocaties te komen. Wij verzorgen dan graag een cursusdag op locatie, bijvoorbeeld bij jou op het bedrijf. Dit kan een klassikale dag zijn, maar ook een dagdeel in combinatie met e-learning

Lees hier meer over onze incompany cursussen

Op diverse vaste locaties in Nederland beiden wij complete Code 95 cursussen aan. Om de verplichte 35 uur zo efficiënt mogelijk in te zetten biedt C95.nl de mogelijkheid om alles in 3,5 dag te volgen. Op die manier ben je als chauffeur zo min mogelijk afwezig.

Bekijk hier onze vaste cursuslocaties

Scroll naar boven
Begin gesprek
Meer weten? Vraag het mij!
Hallo. We helpen je graag verder via Whatsapp. We zijn ma t/m vrij bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. Stel je vraag of deel je ervaring met ons.