Rijbewijs Scooter / Bromfiets (AM)

Welkom bij Rijschool C95.nl, dé specialist in scooter- en bromfietsrijbewijzen (categorie AM) in de regio Meppel. Wij begrijpen dat het behalen van je scooter- of brommerrijbewijs een spannende stap is, en we zijn hier om je te begeleiden op jouw weg naar veilig en zelfverzekerd rijden.

Bij Rijschool C95.nl streven we ernaar om jou de beste rijervaring te bieden, ondersteund door professionele instructeurs en een flexibele aanpak. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, wij passen onze lessen aan op jouw behoeften en niveau. 

Lespakket scooter- / bromfietsrijbewijs (AM)

Ons lespakket voor het scooter- / bromfietsrijbewijs is ontworpen om je effectief voor te bereiden op het examen. Je ontvangt een uitgebreid pakket dat bestaat uit praktijklessen, een theoriecursus en alle benodigde materialen. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je alle vaardigheden onder de knie krijgt die nodig zijn om veilig en verantwoord de weg op te gaan.

Theorie scooter- / bromfiets (AM)

Een solide theoretische basis is essentieel voor veilig rijden. Met ons speciale theoriepakket voor de scooter & bromfiets krijg je toegang tot hoogwaardig studiemateriaal en begeleiding om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen. Bij Rijschool C95.nl geloven we dat een goed begrip van de verkeersregels en situaties bijdraagt aan jouw zelfvertrouwen op de weg.

Gebruik ons contactformulier voor vragen

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor je scooter- / bromfietsrijbewijs (AM). Na je aanmelding plannen wij als eerste je theorie in. Na het behalen van de theorie plannen we samen de rest van het traject in en slaag je binnenkort voor je scooter- / bromfietsrijbewijs

Aanmelden voor je scooter- / bromfietsrijbewijs. Yes!

Scroll naar boven
Begin gesprek
Meer weten? Vraag het mij!
Hallo. We helpen je graag verder via Whatsapp. We zijn ma t/m vrij bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. Stel je vraag of deel je ervaring met ons.