Code95 Cursussen

Rijbewijs Motor (A)

Welkom bij Rijschool C95.nl, jouw betrouwbare partner voor het behalen van het motorrijbewijs (A) in de regio Meppel. Wij begrijpen dat het behalen van het motorrijbewijs een opwindende en uitdagende reis is. Wij zijn er om je te begeleiden op de weg naar motorrijden met vertrouwen en vaardigheid.

Bij Rijschool C95.nl geloven we in het bieden van hoogwaardige rijopleidingen, aangepast aan jouw behoeften en niveau. Of je nu een beginner bent die voor het eerst op een motor stapt, of een ervaren rijder die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze ervaren instructeurs staan voor je klaar.

We begrijpen ook dat iedereen een uniek leertraject heeft. Daarom bieden we flexibele planningen aan, zodat je de lessen kunt volgen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

Lespakket motorrijbewijs (A); kies wat bij jou past!

Bij Rijschool C95.nl bieden we twee uitgebreide lespakketten om je voor te bereiden op het motorrijbewijs:

Motor rijbewijs in 1 dag?

Voor degenen die geen tijd hebben om hier en daar een lesje te nemen, is er een snelle en efficiënte optie om je motorrijbewijs in slechts één dag te behalen. Bij Commection | C95.nl kun je een intensieve dagcursus volgen die alle benodigde kennis en vaardigheden in één dag biedt, met aansluitend het rijexamen bij het CBR

Deze intensieve dag cursus voor het motor rijbewijs biedt een compacte maar grondige training. Na het voltooien van de dag cursus is het tijd voor het rijexamen bij het CBR. Hier krijg je de kans om te laten zien wat je hebt geleerd en je rijvaardigheid te tonen aan een examinator. Als je slaagt, verlaat je de locatie met een officieel erkend motorrijbewijs op zak, klaar om de weg op te gaan en te genieten van de vrijheid die motorrijden biedt.

Voor degenen met een drukke agenda biedt het behalen van je motorrijbewijs in één dag een snelle en effectieve oplossing, zodat je zonder vertraging kunt genieten van de open weg op twee wielen. Je dient wel geslaagd te zijn voor het AVB en theorie-examen. Eventueel kunnen wij in overleg ook het AVB in 2dagen af ronden.

Bel, app of mail ons als je meer informatie wilt.

Theorie motor (A); een belangrijke stap naar succes!

Bij Rijschool C95.nl begrijpen we dat een solide theoretische basis essentieel is voor veilig motorrijden. Daarom bieden we een speciale theoriecursus aan waarbij onze deskundige instructeurs je begeleiden door het theoretische materiaal en je optimaal voorbereiden op het theorie-examen.

Gebruik ons contactformulier voor vragen

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor je motorrijbewijs (A). Na je aanmelding plannen wij als eerste je theorie in. Na het behalen van de theorie plannen we samen de rest van het traject in en slaag je binnenkort voor je motorrijbewijs

Aanmelden voor je motorrijbewijs. Yes!

Scroll naar boven
Begin gesprek
Meer weten? Vraag het mij!
Hallo. We helpen je graag verder via Whatsapp. We zijn ma t/m vrij bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. Stel je vraag of deel je ervaring met ons.