Code95 Cursussen

Rijbewijs Motor (A)

Welkom bij Rijschool C95.nl, jouw betrouwbare partner voor het behalen van het motorrijbewijs (A) in de regio Meppel. Wij begrijpen dat het behalen van het motorrijbewijs een opwindende en uitdagende reis is. Wij zijn er om je te begeleiden op de weg naar motorrijden met vertrouwen en vaardigheid.

Bij Rijschool C95.nl geloven we in het bieden van hoogwaardige rijopleidingen, aangepast aan jouw behoeften en niveau. Of je nu een beginner bent die voor het eerst op een motor stapt, of een ervaren rijder die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze ervaren instructeurs staan voor je klaar.

We begrijpen ook dat iedereen een uniek leertraject heeft. Daarom bieden we flexibele planningen aan, zodat je de lessen kunt volgen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

Lespakket motorrijbewijs (A); kies wat bij jou past!

Bij Rijschool C95.nl bieden we twee uitgebreide lespakketten om je voor te bereiden op het motorrijbewijs:

Theorie motor (A); een belangrijke stap naar succes!

Bij Rijschool C95.nl begrijpen we dat een solide theoretische basis essentieel is voor veilig motorrijden. Daarom bieden we een speciale theoriecursus aan waarbij onze deskundige instructeurs je begeleiden door het theoretische materiaal en je optimaal voorbereiden op het theorie-examen.

Gebruik ons contactformulier voor vragen

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor je motorrijbewijs (A). Na je aanmelding plannen wij als eerste je theorie in. Na het behalen van de theorie plannen we samen de rest van het traject in en slaag je binnenkort voor je motorrijbewijs

Aanmelden voor je motorrijbewijs. Yes!

Scroll naar boven
Begin gesprek
Meer weten? Vraag het mij!
Hallo. We helpen je graag verder via Whatsapp. We zijn ma t/m vrij bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. Stel je vraag of deel je ervaring met ons.