Code95 Cursussen

Werken bij C95.nl

Word lid van ons team!

Welkom op de vacaturepagina van C95.nl. Indien er geen actuele vacatures zichtbaar zijn, stuur dan een open sollicitatie. We lezen graag je motivatie en ervaring.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw carrière als rij-instructeur? Sluit je dan aan bij het team van C95.nl en maak deel uit van een rijschool die zich inzet voor kwaliteit, veiligheid en professionele ontwikkeling. Met diverse mogelijkheden en een ondersteunende werkomgeving bieden we de ideale plek om jouw passie voor rijden en lesgeven te uiten.

Rij-instructeurs gezocht:

Pas jij bij ons, passen wij bij jou?

Ben jij een ervaren rij-instructeur die gepassioneerd is over het delen van jouw kennis en vaardigheden? Bij C95.nl zijn we op zoek naar enthousiaste professionals zoals jij om ons team te versterken. Of je nu ervaring hebt in het lesgeven voor auto, motor, trekker of een combinatie van deze voertuigen, wij bieden een stimulerende werkomgeving en een kans om jouw passie voor rijden over te brengen op nieuwe generaties bestuurders.

Wij zijn als jonge en dynamische onderneming altijd benieuwd of jij, als nieuwe collega, in ons team zou kunnen passen. Bij C95.nl delen we allemaal dezelfde passie voor lesgeven en rijden. Als rij-instructeur heb je de mogelijkheid om een blijvende impact te maken op het leven van je leerlingen door hen de vaardigheden en het vertrouwen te geven om veilig en verantwoordelijk de weg op te gaan. Met jouw enthousiasme en toewijding help je anderen om hun dromen op vier (of twee) wielen waar te maken.

Mail je (open) sollicitatie naar: solliciteren.als.rij-instructeur

Bel voor je vragen naar: 06 – 27 13 85 80

Waarom kiezen voor C95.nl?

Als toonaangevende rijschool in de omgeving van Meppel streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Bij C95.nl geloven we in het bieden van hoogwaardige rijopleidingen die niet alleen gericht zijn op het behalen van het rijbewijs, maar ook op het ontwikkelen van veilige en zelfverzekerde bestuurders. Als rij-instructeur bij C95.nl maak je deel uit van een gepassioneerd team dat zich inzet voor de groei en ontwikkeling van onze leerlingen.

Diverse mogelijkheden

Bij C95.nl hebben we mogelijkheden voor rij-instructeurs met verschillende specialiteiten. Of je nu gespecialiseerd bent in auto, motor, trekker of een combinatie van deze voertuigen, wij verwelkomen professionals met diverse achtergronden en expertise. Met onze flexibele lesuren en individuele begeleiding bieden we een werkomgeving die is afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren. Wil jij jezelf doorontwikkelen? Ook dan willen wij graag in contact komen met jou.

Ondersteuning en ontwikkeling

Als rij-instructeur bij C95.nl sta je er nooit alleen voor. Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden in jouw rol. We bieden regelmatige bijscholing en professionele ontwikkelingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste lesmethoden en verkeersregels. Bij C95.nl streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin jij als instructeur kunt groeien en bloeien.

Scroll naar boven
Begin gesprek
Meer weten? Vraag het mij!
Hallo. We helpen je graag verder via Whatsapp. We zijn ma t/m vrij bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. Stel je vraag of deel je ervaring met ons.