Pagina wordt geladen ...
A+ a-
06 27 13 85 80 info@c95.nl

ADR Tank 


De Franse afkorting ADR staat voor ‘Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route’. Dit is een vrij lange term, die simpelweg slaat op een overeenkomst die 39 landen met elkaar zijn aangegaan om gevaarlijke stoffen op de juiste manier en honderd procent veilig te vervoeren. 

Wilt u gevaarlijke stoffen vervoeren in Nederland of een ander Europees land? Dan moet u een ADR certificaat halen door de juiste cursus te volgen. C95 biedt diverse cursussen aan, waaronder de Tank cursus. 

Cursusaanbod bekijken

Algemene informatie over de cursus 

Als u het ADR Basis certificaat behaald heeft, kunt u ervoor kiezen de Tank cursus te volgen. Als u deze aanvullende cursus gevolg heeft, mag u ook gevaarlijke stoffen vervoeren in tank- en batterijwagens met een inhoud van meer dan 1000 liter. Ook mag u tank- en gascontainers met een individuele inhoud van meer dan 3000 liter vervoeren. Niet alleen in Nederland, maar ook in de andere landen die zich bij de overeenkomst hebben aangesloten. In totaal gaat het om 39 landen.  Deze module is als losse module te volgen maar kan ook in combinatie met de ADR Basis cursus gevolgd worden. 
Na het behalen van het examen voldoet u aan de vakbekwaamheidseisen voor het vervoeren van gevaarlijke stofffen en ontvangt u het certificaat. Dit is in Nederland 5 jaar geldig. 

C95: een goede cursus voor een lage prijs 

C95 vindt het belangrijk dat iedere chauffeur de noodzakelijke cursussen kan volgen. Daarom bieden wij onze cursussen altijd aan voor een scherpe  prijs. Ook deze cursus is voordelig geprijsd. Volgt u uw cursus bij C95, dan weet u zeker dat u door een vakkundige en ervaren specialist opgeleid wordt. U krijgt hoge kwaliteit, voor een lage prijs. 

Direct inschrijven voor deze cursus 

Wilt u deze cursus volgen? Dan kunt u zich online inschrijven. Na het inschrijven ontvangt u een bevestiging en kunt u zich alvast voorbereiden op uw cursus van C95. Slaagt u voor de cursus, dan krijgt u het noodzakelijke certificaat om gevaarlijke stoffen te kunnen vervoeren.

Online inschrijven voor ADR cursus

Heeft u vragen?

Heeft u vragen voor ons? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel of mail ons.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Interesse in een e-learning cursus op locatie?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bijscholing

Commection kijkt samen met u welke bijscholing nodig is.
Plan uw bijscholing direct in aan de hand van ons cursus aanbod.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

sitemap | contact | privacy | Website door Webba