Pagina wordt geladen ...
A+ a-
06 27 13 85 80 info@c95.nl

Cursus Code 95 in 1 week

Volgens de Code 95 richtlijn bent u als beroepschauffeur verplicht iedere 5 jaar 35 uur nascholing te volgen. Voor ieder uur nascholing dat u volgt, krijgt u 1 punt. Wilt u alle 35 punten van deze verplichte nascholing in 1 week tijd behalen, zodat u hierna gewoon weer de weg op kunt? Dan volgt u de cursus Code95 in 1 week van C95. Bekijk in ons cursus aanbod de actuele data.

Actuele data bekijken

De cursus Code 95 in 1 week: algemene informatie

Volgt u de training Code95 in 1 week, dan haalt u in één werkweek de vereiste 35 punten (nascholingsuren) binnen de Code95 richtlijn. Dit betekent dat u slechts 5 dagen bezig bent met de verplichte nascholing van de Code95 richtlijn en hierna gewoon weer aan de slag kunt. 

De 5-daagse training van C95 wordt op diverse locaties in het land aangeboden. Zoek naar een locatie bij u in de buurt, schrijf u online in voor deze training en u kunt de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs al binnen 5 dagen voldoen. 

Al punten binnen? Haal dan de rest

Heeft u al een training gevolgd en heeft u daarom al een deel van de verplichte 35 punten binnen? Dan kunt u alsnog aansluiten bij deze training van C95. U geeft simpelweg aan hoeveel punten u al heeft en wij zorgen ervoor dat u de overige punten behaalt. Uiteraard vallen de kosten van uw training in dit geval ook lager uit. 

Waarom C95?

C95 biedt hoge kwaliteit trainingen aan, die voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer. Volgt u bij ons een Code95 training, dan weet u zeker dat deze training goed is. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Direct aanmelden

Heeft u vragen?

Heeft u vragen voor ons? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel of mail ons.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Interesse in een e-learning cursus op locatie?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bijscholing

Commection kijkt samen met u welke bijscholing nodig is.
Plan uw bijscholing direct in aan de hand van ons cursus aanbod.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

sitemap | contact | privacy | Website door Webba