Pagina wordt geladen ...
A+ a-
06 27 13 85 80 info@c95.nl

Cursussen op maat

Alle beroepchauffeurs in de Europese Unie zijn verplicht zich aan de Code95 richtlijn te houden. Dit betekent dat de beroepchauffeurs regelmatig nageschoold moeten worden, als ze op de Europese openbare wegen willen rijden. Moet u een Code95 cursus doen? Dan kunt u een standaard cursus volgen, maar kunt u ook een cursus afnemen die specifiek aan uw wensen en eisen voldoet.

De mogelijkheden van een cursus op maat

Bij C95 kunt u een Code95 cursus op maat volgen. Dit kan een klassikale cursus zijn, maar u kunt er ook voor kiezen een gesloten cursus op locatie te volgen. Wij bieden zelfs online cursussen aan, die u in het kader van de Code 95 richtlijn gewoon op uw computer kunt volgen. 

Het voordeel van een unieke cursus

Volgt u een cursus die speciaal voor u wordt samengesteld, dan kunt u de cursus helemaal op uw eigen manier volgen. Vindt u het prettig om een cursus op locatie te volgen, zodat u niet ver hoeft te rijden om u te laten bijscholen? Dan is dit gewoon mogelijk. Vindt u het prettig om een online cursus te volgen, dan zorgen wij ervoor dat u een cursus kunt volgen die bij u past. U geeft aan ons door op welke manier u een cursus wil volgen en wij zorgen ervoor dat u op deze wijze na geschoold wordt. 

Cursus Code95 op eigen locatie

De voordelen van een Code95 cursus op eigen locatie:

  • Mogelijkheid tot een eigen inbreng/ informatie gericht op uw bedrijf;
  • Zelf uw cursusdata bepalen;
  • Regie over aanvangstijden;
  • Geen onnodig gereis voor uw medewerkers;
  • Aangenaam op uw eigen, bekende locatie verblijven;
  • Voordelig uw eigen catering verzorgen.

Kosten Cursus Code 95 op eigen locatie

Wij kunnen verschillende cursussen op elke locatie aanbieden vanaf € 485,00 per cursusdag. U betaalt in deze prijsberekening dan niet per chauffeur/ deelnemer. Stel u kunt zelf een groep samenstellen tot 16 personen, dat mogen bijvoorbeeld dus ook externen zijn vanuit uw eigen netwerk! De totale kosten per chauffeur/deelnemer komen dan deze dag slechts op € 52,50 dit is dan inclusief administratieve kosten CCV. Voor elke persoon meer dan 16 rekenen wij €27,50 exclusief de aan- en afmeld kosten aan het CCV. Dit geldt voor alle cursussen maar mogelijk wel met andere aantallen.

E-learning curussen kunnen wij ook op locatie verzorgen! Dit is natuurlijk interssant omdat er nu op 1 dag 14 punten verzameld kunnen worden! 

Bent u benieuwd wat u ongeveer moet investeren in een unieke C95 cursus? Dan kunt u een offerte aanvragen. Door een offerte aan te vragen voor de cursus die u wil volgen, ziet u direct welk bedrag u in deze nascholing moet investeren. Meer weten over het afnemen van een geheel unieke cursus? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u hier graag meer over.

Code95 Tip!

Verkrijg op 1 zaterdag of elke andere doordeweekse dag 14 punten door het volgen van 2 onderdelen met behulp van E-learning. Extra bijkomend voordeel duur is dan ook nog maar eens 2 x 3 uur. Dus bijvoorbeeld beginnen om 07.00 uur einde dag is dan 13.00 uur en 14 punten behaald voor de Code95!

Offerte aanvragen

Heeft u vragen?

Heeft u vragen voor ons? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel of mail ons.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Interesse in een e-learning cursus op locatie?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bijscholing

Commection kijkt samen met u welke bijscholing nodig is.
Plan uw bijscholing direct in aan de hand van ons cursus aanbod.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

sitemap | contact | privacy | webapplicatie dotsolutions