Pagina wordt geladen ...
A+ a-
06 27 13 85 80 info@c95.nl

Referenties

Schrijf een referentie

naam: Casper

datum: 9 januari

cursus: Diverse

beoordeling: 5

bericht: Graag wil ik C95.nl bedanken voor de uitstekend geregelde nascholing deze week in Raalte. Wat mij betreft is het allemaal uitstekend en soepel verlopen. De locatie was goed, de lunch was goed verzorgd en de trainingen verliepen ook goed, waren leerzaam en leuk. Maar met name de uitgebreide informatie voorziening om de training heen, herinneringsmailtjes wat je mee moet nemen en zelf op orde moet hebben waren heel duidelijk en goed en kwamen bij mij zeer professioneel over ! Ook de E-learning werkte uitstekend geen haperende websites of ingewikkeld gedoe. Dus nogmaals heel hartelijk dank en mijn complimenten voor het C95.nl team en Locatie.

 

naam: H.J.J. van Beek

datum: 29-12-2022

cursus: Praktijk rij-optimalisatie

beoordeling: 5

bericht: Vroeg melden bij het bedrijf wat de vrachtwagens levert: 07.00 uur maar onmiddellijk goede bak koffie. Mijn instructeur controleerde mijn documenten, om 07.15 uur de vrachtwagen in en rijden door de omgeving inclusief circa 35 km autobaan. De instructeur gaf zeer goede brandstofbesparingstips en leerde mij sommige foute routines af. Een kort kopje koffie halverwege de 3 uur praktijk en daarna weer rijden en terug naar het bedrijf om de vrachtwagen in te leveren. Ik heb er veel van geleerd, de tijd vloog om en heel tevreden kon ik de volgende dag op het Gemeentehuis mijn nieuwe rijbewijs aanvragen ditmaal met 'verse' Code 95 vermelding voor weer 5 jaren! Complimenten aan het cursusbureau C95 en de betreffende instructeur.

 

naam: Dennis

datum: 10 dec

cursus: Verkeerseducatie

beoordeling: 5

bericht: De dag goed verlopen. De man die de cursus gaf werd ziek werd er snel een ander geregeld zodat we de dag en de punten vol konden maken. Top geregeld bedankt tot de volgende cursus.

 

naam: Dirk-Jan van Beek

datum: 28,29 en 30 november 2022

cursus: Digitale tachograaf, Communicatie en EHBO, Verkeerseducatie

beoordeling: res. 4,4 en 5

bericht:Onze cursusleider Arie wist van droge materie toch een zeer leuke en afwisselende dag te maken. De gehele dag over rijtijden en het functioneren van de tachograaf praten is waarlijk geen sinecure maar Arie deed dat bijzonder goed en de tijd vloog om! Dank daarvoor en ik heb er zeer veel van geleerd.

Wat een leuke lerares is Mariska. Ze beroerde me ook nu en dan met persoonlijke ervaringen vanuit werk en privé. De mensen uit de groep kwamen werkelijk goed op gang op deze 2de cursusdag: Mariska beheerst de 'kunst' om mensen te laten praten en ik moet zeggen dat onze groep (14 pax) ook zeer empatisch met elkander omging en luisterde. Luisteren is een mooi iets! Dank je wel Mariska.

Cursusleider Sjirk kwam helemaal uit Wolvega om ons, Brabanders, Limburgers en Gelderlanders zaken te onderwijzen. En dat is gelukt op een wel heel unieke wijze. Doordrenkt met humor (ook de groep kwam los) hebben we een mooie leerdag gehad en ik zal nog vaak aan Sjirk terugdenken. Bijzondere aanpak en een goed veilig gevoel toen we het leslokaal uitliepen na 7 uurtjes les. Veel geleerd vandaag!

 

naam: Albert Zoer

datum: november 2022

cursus: verschillende

beoordeling: 5

bericht: Div. theorie en rijoptimalisatie cursus gevolgd in Wanneperveen en Rogat. Heel goed bevallen, zeker een aanrader! Goede communicatie en alles goed voor mekaar.

 

naam: Gerardvanderplasflowerexport Katwijk

datum: 05-11-2022 

cursus: Rijoptimalisatie

beoordeling: 5

bericht: Met 4 man deze cursus gedaan Alles was super geregeld door C95 bedankt Alex en Marien

 

naam: Sjoerd H.
datum:11-11-2022
cursus: communicatieve vaardighed

beoordeling: 5
bericht: Was weer een leuke dag en veel opgedaan .

naam: Marissa van Schie, One Flora Group Rijnsburg
datum: 5 november 2022
cursus: Verkeerseducatie 
beoordeling: 5
bericht: Bedankt voor alles. Wij hebben een nascholing gehad op onze eigen locatie. Goed geregeld en erg fijne en snelle communicatie vooraf aan de cursusdagen.

naam: Luc Jurgens
datum: juli 2022
cursus: C95 Rogat 3,5 dag
beoordeling: 5
bericht: Administratief en organisatorisch alles perfect en snel geregeld. Online onderwijs e-learning makkelijk te bedienen en goed te volgen. Aanrader.

 

naam: Jan René Dircks
datum: Code 95 Raalte
cursus: C95 nascholing week
beoordeling: 5
bericht

Bedankt voor de goede zorgen. Alles was prima geregeld voor het volgen van de cursussen.We hadden een prima groep, met vaste kern en enkele wisselspelers.We hebben met elkaar enkele dagen schik gehad.En tevens ook nog wel zaken bijgeleerd. Het merendeel was een opfrisser van oude kennis, hetzij bevestiging van opgedane praktijkervaring. Het waren best leuke dagen gepresenteerd op een prettige wijze door ervaren praktijk mensen.

 

naam: Rob Versteeg
datum: Oudejaarsknaller 2021
cursus: C95 nascholing in 3,5 dag
beoordeling: 5
bericht: Graag wil ik C95.nl bedanken voor de uitstekend geregelde nascholing deze week in Montfoort. Ik kan mij amper voorstellen wat een geregel het moet zijn om zoiets in goede banen te leiden. Wat mij betreft is het allemaal uitstekend en soepel verlopen. De locatie was prima, de lunch was goed verzorgd en de trainingen verliepen ook prima, waren leerzaam en leuk. Maar met name de uitgebreide informatie voorziening om de training heen, herinneringsmailtjes wat je mee moet nemen en zelf op orde moet hebben waren heel duidelijk en goed en kwamen bij mij zeer professioneel over ! En tot slot was een half uur nadat ik thuis kwam van de laatste praktijkles "Rij Optimalisatie" mijn volledige code 95 nascholing al bijgeschreven op "mijn CBR" ! Ook de E-learning werkte uitstekend geen haperende websites of ingewikkeld gedoe. Dus nogmaals heel hartelijk dank en mijn complimenten voor het C95.nl team !

naam: Daniel Kemperman
datum: 6/7/8/10-12-2021
cursus: Heftruck, bhv, optimalise
beoordeling: 5
bericht: 1,5 week geleden gebeld en deze week al 35 uur nascholing code 95 gehaald bij ons op locatie. Goed gemotiveerde docenten en goede en gezellige lessen. Gewoon goed geregeld bij C95. Tot over 5 jaar!

naam: Theo Bos
datum: week
cursus: C95 in een week
beoordeling: 5
bericht: Tot nog toe zeer leuke cursus, veel van geleerd en zeker geen uren vol maken. De cursus ging voor een ieder spontaan, op deze manier Code 95 halen aanrader Mvg Theo Bos

 

Code 95 gezelligheid in 1 week:

Code 95 cursussen in 1 week Hardinxveld 2021

naam: Willem Jonkers
datum: 1-5-2021
cursus: VCA
beoordeling: 4
bericht: Goede duidelijke instructie. Gericht en helder. Geen lange verhalen ...gewoon kort en bondig en top. Bedankt

naam: Wim Hermanns
datum: 3 t/7 mei 2021
cursus: code 95
beoordeling: 5
bericht: Alles keurig geregeld leuke spontane docenten goed onderlegd. Rijden met instructeur Achmed was super. gr Wim
verzenden: versturen

Aart van Looijengoed Tranport

13-06-2020

cursus: Meerdere
beoordeling: 5
bericht: Op onze eigen locatie zijn er twee leuke en leerzame cursusdagen door C95 geregeld. Leuke instructrices en de chauffeurs waren enthousiast. Organisatie is super. Korte lijntjes, er kan snel geschakeld worden en ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Zeker een aanrader!

Jan

18-06-2020

cursus: het nieuwerijden
beoordeling: 5
bericht:

Beste,na een aanvraag bij uw firma omtrent het nieuwe rijden heeft u ons zo snel en netjes geholpen waarvoor onze hartelijke dank . op vrijdag gebeld en op maandag al de datum voor het rijden binnen met de e-learning .

helemaal top zo direct geschakeld.van ons krijgt u een 10

Simon

02-07-2020

cursus: code 95 compleet
beoordeling: 5
bericht: zo goed georganiseerd een 10 Ook de lessen zijn niet saai De mensen die les of met je een rondje rijden zijn goed in hun vak.

ook de lokatie zijn goed en van topkwaliteit ik zeg moet je voor code 95 neem deze organisatie nogmaals thanks gr simon uit eindhoven

Karel van der Linden

14 en 20 juni 2020

cursus: herhaling adr
beoordeling: 5
Herhaling adr in Deurne gevolgd zeer goed ondervonden

Sjoerd

2 t/m 6 juni in Rogat

cursus: Complete cursus
beoordeling: 5

Heb dit als een hele prettige week beschouwd. Vooral de Dinsdag en Vrijdag heb ik als een prettige dag ervaren waar voor dank Petri en Martine De verzorging bij de Raket was uitstekend en een goede lunchkaart met veel variatie . Vrijdag zijn we helemaal bij gepraat door Martine heb uit eindelijk dit als heel prettig ervaren Gezien mijn leeftijd , ben nooit een uitblinker geweest in school heb ik toch veel op gedaan. Ook de Tago uitleg op Woensdag door Arie  heb ik veel aan gehad waar voor mijn dank. Nu nog mijn E-learning en een rij proef en dan heb ik mijn Code C 95 weer terug Ook dank aan Marien en Annemarie voor het correcte afhandelen van alle administratieve gedeeltes Chapeau Voor C 95 team Sjoerd

W.Spijker

08-02-2020

Afgelopen week 6 nascholing code95 gedaan in Raalte. Wil jullie hartelijk danken voor de goede zorgen. In Raalte prima locatie met goede faciliteiten, goed eten en drinken en vriendelijke mensen. De instructeurs/instructrice hebben ons op deskundige wijze de nieuwe regels en voorschriften bijgebracht en ook bij "de Mol" was het prima geregeld. Nogmaals hartelijk dank en ik zal jullie zeker aanbevelen bij (oud) collega's als er naar jullie geïnformeerd word.

 

Tonny

7 maart 2020
Cursus: EHBO en BHV
Beoordeling5
Het was een gezellige leerzame dag. En dank jullie voor het snelle organiseren hiervan. We hadden er spoed bij

 
J.Wermink
 
vrijdag 21 februari 2020
Cursus: Heftruck
Beoordeling: 4/5
Prima geregeld door Marien, makkelijk en gewoon per telefoon contact 

 

Jan van de Ven

9 t/m 13 september 2019, compete code 95 week

Ik denk dat ik namens de hele groep wel kan zeggen, dat het een heel leerzame cursus was, vooral de maandag en vrijdag met Martine waren heel goed . Van de VCA, het rijden en de digitale tacho hebben we ook weer veel interessante onderwerpen behandeld. Alles snel afgemeld bij het CBR, complimenten voor het geheel, ook voor de locatie in Deurne waar wij de cursus gevolgd hebben. Een aanrader voor eenieder die code 95 moet doen..

Ron van Lingen

9 t/m 13 september 2019, compete code 95 week

ik heb met heel veel plezier deze cursus gevolgd, een heel leuke groep, prima en onderhoudende docenten en een perfecte catering in deurne ! de rijproef werd afgenomen door een zeer professionele instructeur , kortom een aanrader.

Evert

4 t/m 9 juni 2019, compete code 95 week

Leerzame en leuke week gehad met goede docenten

Koos van den Bosch

Zaterdag 16-02-2019 
Cursus: VCA en Comm.Vaardigheden
Beoordeling: 5/5

Onze chauffeursgroep is opgeleid voor de training VCA en Com. Vaardigheden door cursusbegeleidster Petrie Huisman. De chauffeursgroep was zeer enthousiast over de prettige en bovenal professionele manier van lesgeven door Petrie. Petrie is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Al met al heeft onze chauffeursgroep een hele leerzame en prettige cursusdag gehad.

Rudy Visser

Maandag 21-05- 2018 
Cursus: Code 95 in 1 week Raalte
Beoordeling: 5/5

Compliment voor de organisatie. Cursus leiders verdienen een pluim. Onder ander Petri geweldig in uitleg en erg duidelijk. Tevens de verzorging in Raalte ook een dikke pluim . Ik kan niets anders zeggen dan lof voor deze cursus code95 in een week in Raalte.

Met vriendelijke groet Rudy Visser

Ben Schmidt
vrijdag 31-03- 2018 
Cursus: Communicatieve vaardigheden
Beoordeling: 5/5

Het was een geweldige dag! De chauffeurs vroegen of we dit niet vaker konden doen. Het was ontzettend leuk en leerzaam. We hebben veel geleerd, dit zal effect hebben hoe we om gaan met onze klanten maar ook met elkaar als collega’s onderling. Communicatieve vaardigheden lijkt saai en nutteloos maar het is ongelofelijk belangrijk, niet alleen in werk maar in ieder gebied van ons leven. Waar wrijving was tussen collega’s is dat uitgesproken en opgelost, het was echt ver boven verwachting. Ook hebben we praktijk situaties behandeld en handvaten gekregen hoe we hier beter mee om kunnen gaan.

Petri was geweldig.

 

 


 

 

Martin Bode
maandag 30-04-2018
Cursus: ADR Basis en code 95
Beoordeling: 5/5

Langs deze weg laat ik jullie weten dat ik mijn code95 en het ADRcertificaat behaald heb. Ik ben uiterst tevreden met jullie werkwijze en zal jullie in de toekomst aanbevelen.

Henry Reintjes
vrijdag 26 januari 2018 
Cursus: ADR dag 2
Beoordeling: 5/5

"Doe wat je beloofd en dat doen Alex en Antoon. Dank je Alex voor de snelle, correcte communicatie, en kwalitatieve ondersteuning en faciliteren van lesmateriaal en cursus locatie/examen. Ook groot compliment voor Antoon Kappen! Geweldig, onuitputtelijke kennis en vermogen om zich continu in te leven in cursisten en het ook boeiend te maken en houden. Dank en tot een volgende keer!"

Hans Poelen
maandag 5 juni 2017
Cursus: VCA VOL
Beoordeling: 5/5

"Een leerzame dag gehad op een super locatie in Deurne. Altijd mooi om te zien hoe een ander les geeft. En Mart deed het geweldig goed. Meteen de uren erbij voor de Code 95."

 

Maikel Swanenberg
maandag 17 oktober 2016
Cursus: Code 95
Beoordeling: 5/5

"We hebben code 95 op locatie gehad. Het waren 2 super dagen en de volgende keer doen we het zeker weer via jullie en op locatie. Verder de communicatie met jullie verliep prettig en snel. al met al...... top!!"

Bob
woensdag 6 juli 2016
Cursus: Het Nieuwe Rijden
Beoordeling: 5/5

"Die doos gebak voor Scania Rijnsburg kun je beter terughalen. Wachtend op Andy regende het natuurlijk en de receptie was gesloten! Het nieuwe rijden was overigens een super afsluiting van twee enerverende dagen! Met speciale dank aan Andy."


 

J.Duijn
maandag 27 juni 2016 
Beoordeling: 5/5

"Wij hebben de cursus als prettig ervaren bij jullie. Zeer ideaal dat het bij ons in de kantine kon. En alles zo snel en goed geregeld. Zeker voor de volgende 35 uren (punten) zal ik bij jullie weer aankomen.
Nogmaals bedankt en veel succes nog."

Erik
woensdag 20 april 2016
Beoordeling: 5/5

"we hebben een mooie gezellige week gehad alles was perfect zelf het eten en dan ook de mensen die de cursus geven petrie en alex het was super tot de volgende 35 uurtjes."


Marco
zondag 31 januari 2016 
Cursus: Code 95
Beoordeling: 5/5

"Nog vriendelijk bedankt voor de goedverzorgde code 95 week 2 bij de lichtmis. Alles was tiptop geregeld. Prettige lessen gehad en goed en lekker gegeten."

Mustafa
woensdag 2 maart 2016 
Cursus: Code 95
Beoordeling: 5/5

"ik heb helemaal tevreden van uw cursus code 95.. na de datum 10-2016 wil ik alvast nieuwe afspraken maken (ZATERDAG ), om mijn volgende cursus Code 95."


Robert
woensdag 9 december 2015
Beoordeling: 5/5

"Net weer terug van de cursus Leefstijl die vandaag bij jullie werd gegeven, ik wil even kwijt dat ik het weer een topdag vond! Dat komt door de trainster Petrie, wat een topper is dat!!, ze geeft goed les, ook weet zij binnen de kortste keren een hele goede en open sfeer te creëren binnen de groep.

En niet te vergeten de meer dan geweldige catering!!!, de prijs/kwaliteit verhouding is meer dan goed, en verdient een groot compliment Nogmaals ik heb genoten, en zie uit naar de volgende cursus”

Pascal Zandbelt
dinsdag 1 december 2015
Cursus: Code 95
Beoordeling: 5/5

"Dank voor de cursus. Het was een intensieve dag, zeker de moeite waard en een hele snelle route naar code 95."


Petra de Jonge
vrijdag 27 november 2015
Cursus: Het Nieuwe Rijden
Beoordeling: 5/5

"Alex bedankt voor de lessen en de instructie voor het nieuwe rijden.

Heb inmiddels al meerdere keren 5 x groen gescoord voor anticiperen! Top!"

Jerry
donderdag 19 november 2015
Cursus: VCA-Basis
Beoordeling: 5/5

"Hoi Alex, bij deze wil ik je wederom Hartelijk danken voor de geleverd Cursus VCA-Basis. de Lunch was Toppy verzorgd en de Instructrice heeft desondanks de rumoerige klas het goed uitgelegd. ook mijn hartelijke dank naar haar. ben er voor geslaagd en hoop je nog eens te ontmoeten bij een eventuele volgende Cursus. Good Luck with your Commection and manny Greettzzz from "Me""


Jerry
zaterdag 31 oktober 2015
Cursus: ADR-Basis +Tank
Beoordeling: 5/5

"Aloha Alex, hierbij wil ik je Hartelijk danken voor de kennis die ik bij je heb opgedaan in de cursus ADR-Basis+Tank. ben er vandaag voor geslaagd en wil ook de Instructeur Antoon Kappen voor de goede les geving en goede uitleg bedanken. dus op naar de volgende cursus. Greetttzz from Jerry."

P(i)eter B. Kokhuis
dinsdag 29 september 2015 
Cursus: Code 95 & Het Nieuwe Rijden
Beoordeling 4/5

"Afgelopen week C95 & het nieuwe rijden bij jullie gedaan. Heb er enorm veel geleerd en was gezellig met de groep(en). Ik wil nog even benadrukken dat de inwendige verzorging TOP was en er niets aan ontbrak. Als je zo dagelijks van 08.00 <> 20.00 uur bezig bent zijn die eetmomenten zeer welkom en geven je nieuwe energie. Complimenten ook voor de Reizende man in Deurne ( cijfer 9) In Oosterhout waar wij adhoc Turks (cijfer 7) konden bestellen.

Eén vd Turkse cursisten van HAS Transport & Logistics had dit op de rit gezet. Klasse en ook prettig geprijsd! 
Uiteraard ook super fijn zoals Petrie, Marten & Mariska ons wijzer hebben gemaakt, dank je wel allemaal. 
Alles bij elkaar een echte aanrader met goede prijs/ kwaliteit verhouding voor de cursussen. Oh ja......
het (mail)contact met Marien & Alex was klasse, korte lijnen, snel schakelen en enorm creatief zoals zij echt iedereen helpen!"


Corine
vrijdag 3 juli 2015
Cursus: HNR Online E-learning
Beoordeling: 5/5

"Ik vond het geweldig vanmiddag! Het ging enorm relaxed en Alex en de mannen waren ontzettend aardig! Nu ben ik klaar en kan mijn rijbewijs verlengen, super! 

Bedankt voor de goede ondersteuning van e-learning en misschien wil je Alex even voor mij bedanken dat ik in een leuke groep terecht ben gekomen! Mocht het nodig zijn dan zal ik jullie zeker aanbevelen bij andere chauffeurs!"

Hans de Wit
maandag 28 september 2015 
Cursus: VCA
Beoordeling: 5/5

"het was een goede cursus VCA, vele onderwerpen duidelijk ,levendig en vooral praktisch gerelateerd. Een dijk van een cursus, zeer goede docent en dat alles op het laatst door Marien geregeld."


Marcel Post
vrijdag 3 juli 2015 
Beoordeling: 5/5

"Bedankt voor de zeer geslaagde cursus. Ondanks dat je een van de goedkoopste van Nederland bent was de cursus perfect verzorgd; niet alleen inhoudelijk maar ook voor de inwendige mens tijdens de lunch is goed gezorgd.  Tot over vijf jaar!"

Het Maasdal
vrijdag 1 mei 2015
Cursus: BHV
Beoordeling: 5/5

"Alles was prima geregeld. Complimenten voor de instructeur. Zeer leerzaam en ook zeer goed overgebracht zodat iedereen geinteresseerd bleef.

Op een chauffeur na heeft iedereen de punten bijelkaar voor de komende 5 jaar."


Geert
maandag 16 maart 2015
Cursus: ADR basis herhaling
Beoordeling: 5/5

"Vandaag examen gedaan in Arnhem en deze met goed gevolg afgesloten.
Ik wil je graag bedanken voor de uitstekende lessen waren duidelijk en ook een hele leuke sfeer.
Ook de lunch was meer dan voortreffelijk."

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen voor ons? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel of mail ons.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Interesse in een e-learning cursus op locatie?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bijscholing

Commection kijkt samen met u welke bijscholing nodig is.
Plan uw bijscholing direct in aan de hand van ons cursus aanbod.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

sitemap | contact | privacy | Website door Webba