Pagina wordt geladen ...
A+ a-
06 27 13 85 80 info@c95.nl

Cursus ADR basis en of ADR herhaling

Cursus ADR Basis - Cursus ADR Herhaling - ADR Basis en Tank. Bekijk ons cursus aanbod voor actuele data.

Bedrijven, particulieren, ZZP-ers; iedereen kan zich bij ons aanmelden. Kosten cursus ADR-Basis € 475,00 en ADR-Basis Herhaling € 425,00 (incl. 1 examen, aan- en afmeldkosten CCV, boeken, lunch, koffie/ thee. Excl. 21% btw)

Heeft u al een ADR-certificaat en wilt u deze actief houden?

Hiervoor verzorgen wij een 2-daagse cursus Herhaling, welke volstaat voor het basiscertificaat.

Deze Herhaling is goed voor 14 punten. Voor Basis en Tank is er een cursus die 2,5 dag duurt en voor basis-tank en klasse 1+7. Afsluitend dient u hiervoor examens af te leggen.

Nieuwe data voor ADR-cursussen

Wat zijn de kosten van een cursus ADR?

 • Cursus ADR Basis € 475,00 p.p. - Duur 2,5 dag
 • Cursus ADR Basis + ADR-Tank  € 575,00 p.p. - Duur 3 dagen
 • Cursus ADR Basis + ADR-Tank en klasse 1 en 7  €750,00 p.p. - Duur 4 dagen

Cursussen ADR herhaling

 • Cursus Herhaling ADR-Basis € 425,00 p.p.
 • Cursus Herhaling ADR-Basis en Tank Herhaling € 525,00 p.p.
 • Cursus Herhaling ADR-Basis en Tank+klasse 1en7 € 700,00 p.p.

Prijzen losse modules

 • Cursus ADR-Tank€ 225,00 p.p.
 • Cursus ADR Klasse 1 en 7 € 240,00 p.p.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief: examengelden, bijschrijving punten vakbekwaamheid en lunch. Exclusief 21% btw.

Let op: Genoemde prijzen kunnen afwijken i.v.m. locatiehuur en specifieke lunchwensen/ -mogelijkheden.

Voordelig een complete ADR-cursusdag op locatie boeken

Tip! Kunt u boeken voor een groter gezelschap? Boek dan in overleg met ons de cursusdag op locatie voor € 550,00 per cursusdag.

U betaalt in deze prijsberekening dus niet meer per chauffeur: Wanneer u zelf een groep kunt samenstellen van bijv. 16 personen, zijn de totale kosten per chauffeur die dag slechts € 54,50 (incl. administratieve kosten CCV). Deze constructie hanteert Commection voor alle theoretische cursussen, maar mogelijk wel met andere aantallen en bedragen. Heeft  u intresse en mogen wij u verder adviseren? Wij staan u graag te woord of klik hier om een offerte aan te vragen.

Als opleider weten wij dat het volgen van een ADR-cursus een verbreding kan geven aan uw beroep als beroepschauffeur. Ook voor de eigen rijder kan dit meerwaarde voor je bedrijf opleveren, want juist in deze tijd kun je jezelf breder inzetbaar maken voor je eigen klanten en zeker ook voor toekomstige nieuwe klanten. Wij kunnen alle ADR-cursussen op locatie geven mits er aan enkele lokatievoorzieningen kan worden voldaan. Deze locatie(voorzieningen) kunnen wij in overleg ook voor u organiseren. Zo nemen wij u de zorg uit handen en u zich bezig houden met zaken die voor u relevant zijn. ADR cursussen kunnen wij ook verspreid over meerdere zaterdagen verzorgen met aansluitend een examen op zaterdag. 

Direct aanmelden Offerte aanvragen

ADR-cursussen - Hoeveel vakbekwaamheidspunten?

Commection biedt ADR-cursus in verscheidene vormen aan:

 • ADR-Basis - Dit is een 3-daagse cursus, waarvan het theoriegedeelte 2,5 dag in beslag neemt en gedurende een halve dag de praktijk wordt behandeld. Deze cursus is voldoende wanneer u met stukgoed wenst te rijden. Deze cursus is goed voor 14 punten.
 • ADR-Basis Tank - Dit is een 4-daagse cursus; de Basiscursus uitgebreid met het rijden van gevaarlijke stoffen in een tank en de behandeling hiervan. Deze cursus is goed voor 21 vakbekwaamheidspunten.
 • ADR-Basis Tank met gevaren klasse 1 en 7 - Dit is de meest uitgebreide ADR-cursus van 5 dagen en helemaal compleet is deze cursus goed voor 28 punten. 

Tip! Je zou hier aansluitend een praktijk cursus kunnen gaan volgen (suggestie: LZV-opleiding of Het Nieuwe Rijden) hiermee beschik je al over het volledige aantal punten van 35 en kun je Code95 laten bijschrijven op je rijbewijs. 

Buitenlands ADR-certificaat?

Bezit u een buitenlands ADR-certificaat? Geen probleem! Ook dan kunt u deelnemen aan een Nederlandse cursus ADR-Herhaling en een Nederlands ADR herhalings examen afleggen.

Nog niet gevonden wat u zocht?

Wij denken in mogelijkheden en kansen: Dus wordt de opleiding of cursus die u voor ogen had, niet op onze website vernoemd? Leg uw vraag dan aan ons voor en neem contact met ons op. Met veel plezier gaan wij voor u kijken of wij u van dienst kunnen zijn. Met het netwerk waar wij over beschikken, kunnen wij vast een passend voorstel doen. Ook binnen ons netwerk zoeken wij voor u naar een gunstig tarief.

Compleet cursus pakket - Code95 al voor €625,00

Wij bieden een volledig bijscholingspakket aan voor € 625,00 Het behalen van 35 punten die u nodig heeft voor het  bijschrijven van Code95 op uw rijbewijs is nu wel heel eenvoudig! Klik hier om de aanbieding te bekijken.

Direct aanmelden

Heeft u vragen?

Heeft u vragen voor ons? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel of mail ons.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Interesse in een e-learning cursus op locatie?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bijscholing

Commection kijkt samen met u welke bijscholing nodig is.
Plan uw bijscholing direct in aan de hand van ons cursus aanbod.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

sitemap | contact | privacy | Website door Webba