Pagina wordt geladen ...
A+ a-
06 27 13 85 80 info@c95.nl

Cursus Digitale Tachograaf

Veel werkgevers en beroepschauffeurs reageren in eerste instantie aarzelend op het aanbieden van de cursus Digitale Tachograaf. Maar vaak blijkt dit voor veel bedrijven een heel geschikte cursus: Deze cursus kan op bijna elke locatie gegeven worden; in deze cursus passen minimaal 5 en maximaal 20 beroepschauffeurs; het is zo mogelijk om in korte tijd veel beroepschauffeurs te laten bijscholen; deze cursus kan ook door buschauffeurs gevolgd worden. 

Maar naast deze praktische punten, is ook de inhoud van deze cursus een een waardevolle verrassing: Wij hebben de ervaring dat deze cursus, net als de cursus Het Nieuwe Rijden, de ogen van de chauffeurs opent: Nieuwere, moderne vrachtauto's geven meer mogelijkheden om verbeterde kwaliteit te behalen dan menig chauffeur zich realiseert. Deze informatie zorgt ervoor dat de chauffeurs met andere ogen gaan kijken naar hun vervoersmiddel, en de besturing ervan. Eenzelfde effect is ook zichtbaar bij de cursus Digitale Tachograaf: De chauffeurs kan een hoop rompslomp en kosten (ook boetes) bespaard blijven, wanneer zij de digitale tachograaf op de juiste manier of wijze gebruiken.

Cursus data Digitale Tachograaf

Inhoud cursus Digitale Tachograaf

In de Cursus Digitale Tachograaf worden er vele wetten en regels besproken. Er wordt aandacht besteed aan de werkwijze van de digitale tachograaf; wanneer gebruik ik OUT OF SCOPE of wat betekent FERRY-BOAT? Kan ik nu wel of niet 30 seconden rijden zonder dat dit wordt geregistreerd? Wat registreert de digitale tachograaf eigenlijk? Is de digitale tachograaf nu wel of niet te foppen met een magneet op de versnellingsbak? Ook komen de hoogte van boetes aan de orde welke er opgelegd worden bij handhaving. Wie zijn de controlerende instanties en welke rechten hebben zij? Deze vragen én praktijk voorbeelden zullen aan de orde komen in de Curus Digitale Tachograaf.

De cursus Digitale Tachograaf geeft recht op 7 punten voor het verkrijgen van de Code95.

Programma cursusdag Digitale Tachograaf

De cursusdag begint om 08.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Tijdschema:

Om 08.00 uur wordt u ontvangen door uw docent en vindt controle plaats naar ieders presentie en rijbewijs.

Hierna gaat de cursus van start. De gehele dag bestaat uit theoretische informatie, die door één docent wordt onderwezen. De laatste 15 minuten van de cursus zijn bestemd voor vragen, evaluatie en nabespreking.

Pauze momenten vinden plaats om:

10.00 uur koffiemoment/ rookpauze van 15 minuten.

12.00 uur lunch (door ons aangeboden) Duur: 30 minuten.

14.15 uur koffiemoment/ rookpauze van 15 minuten.

16.00 uur einde.

Kosten:

De kosten van de curus Digitale Tachograaf bedragen € 115,00 p.p. exclusief 21% btw.

Bij het aanbieden van de cursus op een nieuwe (door u aangevraagde) locatie kunnen extra kosten voor de zaalhuur in rekening gebracht worden.

Tip! Wij merken dat het volgen van deze cursus in een dorpshuis of andere neutrale locatie, u achteraf nog de mogelijkheid biedt op een ongedwongen te netwerken. 

Offerte aanvragen Direct aanmelden

Heeft u vragen?

Heeft u vragen voor ons? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel of mail ons.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Interesse in een e-learning cursus op locatie?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bijscholing

Commection kijkt samen met u welke bijscholing nodig is.
Plan uw bijscholing direct in aan de hand van ons cursus aanbod.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

sitemap | contact | privacy | Website door Webba