Pagina wordt geladen ...
A+ a-
06 27 13 85 80 info@c95.nl

Theorielessen snel en efficient volgen

Theorielessen worden vaak gezien als een vervelende verplichting; een noodzakelijk kwaad. Velen spreekt de praktijk veel meer aan: lekker warm in de auto terwijl het buiten vriest, op de motorfiets lekker door de Dolomieten, op de brommer plat op de buik door de polder of heerlijk cruisen met een zware vrachtauto of een bus vol met passagiers. Dat onafhankelijk kunnen zijn, je eigen weg gaan of zelfs je geld ermee verdienen; daar is het je uiteindelijk allemaal om te doen. Dáár wil je je rijbewijs voor halen. En dus ook je theorie. In dat suffe lokaal, waar je wellicht op de fiets naar toe moet.

Of toch niet? Natuurlijk niet, dat is allemaal verleden tijd: Welkom in de nieuwe tijd: heerlijk thuis vanachter je laptop of nog beter vanachter je Ipad in je eigen vertrouwde stoel thuis theorielessen volgen op de computer. Makkelijker kan niet! In duidelijke 3d animatie filmpjes worden de voorrangsregels uitgelegd en besproken. Alles komt aan bod. Als je denkt dat je de stof goed beheerst, dan kun je oefenen met vergelijkbare examens die je ook op het examen kunt krijgen bij het CBR.

Categorie A Theorielessen voor de Motorfiets + Theorielessen voor de Brommer inclusief oefenexamens

Het onderdeel Theorie bestaat bij de Theorie Online Opleiding A (motor) uit een 11-tal hoofdstukken en bij de Theorie Online Opleiding AM (brommer) uit een 7-tal hoofdstukken, ieder met uitgebreide theorie uitleg betreffende rijvaardigheid. Verder zijn ervoor de Theorie Online Opleiding A een 8-tal examens van ieder 50 vragen en voor de Theorie Online Opleiding AM een 5-tal examens van ieder 50 vragen conform CBR normen geïncludeerd.

Kosten: De kosten hiervoor bedragen €30,00

Categorie B Theorielessen voor de Personenauto inclusief oefenexamens

Het onderdeel Autotheorie bestaat uit een 30-tal hoofdstukken met uitgebreide theorie uitleg betreffende rijvaardigheid B. Verder zijn er een 8-tal tentamens van ieder 25 vragen en een 10-tal examens conform CBR normen geïncludeerd. Omdat het de bedoeling is dat de cursist eerst alle theorie aandachtig bestudeert en daarna pas de tentamens en examens gaat oefenen, zijn deze eenmalig beschikbaar.

Kosten: De kosten hiervoor zijn € 30,00

Categorie C Theorielessen voor de Vrachtauto inclusief oefenexamens

Het volgen van theorielessen voor de vrachtauto is opgesplitst in 3 onderdelen. Deze onderdelen zijn in losse modules te verkrijgen. Het gaat om de volgende modules: Kennis verkeer zware voertuigen, Bedrijfswagen techniek, Goederenvervoer. Achteraf kunt u 10 proefexamens maken welke dezelfde vraagstelling kunnen hebben op een theorie examen van het CBR.

Kosten:

Module Verkeer € 65,00

Module Bedrijfswagen techniek € 65,00

Module Goederenvervoer € 65,00

Complete module dus Verkeer, Techniek en Goederenvervoer € 92,50

Categorie D Theorielessen voor de Bus inclusief oefenexamens

Het volgen van theorielessen voor de bus is net zoals bij de vrachtauto opgesplitst in 3 onderdelen en is zelfs bijna hetzelfde als voor de vrachtautotheorie maar met een belangrijk verschil dat het hier niet over goederen gaat maar over personen. Deze onderdelen zijn net zoals bij de vrachtauto theorie ook in losse modules te verkrijgen. Het gaat hier om de volgende modules: Kennis verkeer zware voertuigen, Bedrijfswagen techniek, Personenvervoer. Achteraf kunt u 10 proefexamens maken welke dezelfde vraagstelling kunnen hebben op een theorie examen van het CBR.

Kosten:

Module Verkeer € 65,00

Module Bedrijfswagen techniek € 65,00

Complete module dus Verkeer, Techniek € 65,00

Theorielessen voor ADR inclusief examens

Het volgen van ADR theorielessen voor de nascholing zijn ook hier te verkrijgen. U kunt aan het einde van online lessen 4 oefentoetsen maken om te kijken of u de stof genoeg beheerst.

Kosten: De kosten hiervoor bedragen € 37,50

Direct aanmelden

Heeft u vragen?

Heeft u vragen voor ons? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel of mail ons.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Interesse in een e-learning cursus op locatie?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bijscholing

Commection kijkt samen met u welke bijscholing nodig is.
Plan uw bijscholing direct in aan de hand van ons cursus aanbod.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

sitemap | contact | privacy | Website door Webba