Code95 Cursussen

ADR en RID veiligheidsadviseur en bewustheidstraining

De Europese vervoerswetgevingen ADR en RID schrijven voor dat elke onderneming, waarvan de bedrijvigheid het vervoer van gevaarlijke goederen over de weg of spoor, of het met dit vervoer samenhangende verpakken, beladen, vullen of lossen omvat, een of meer veiligheidsadviseurs voor het vervoer van gevaarlijke goederen dient te benoemen. 

De functie van veiligheidsadviseur mag door de bedrijfsleider, door een persoon die binnen de onderneming andere taken vervult, of door een persoon die niet tot de onderneming behoort worden uitgeoefend; op voorwaarde dat de betrokkene zijn taken als veiligheidsadviseur daadwerkelijk kan vervullen.

Bewustheidstraining

Deze training is speciaal voor het personeel wat op de werkvloer loopt en die in die hoedanigheid betrokken zijn bij het werken met gevaarlijke stoffen. De cursus veiligheidsadviseur ADR en RID is geen onderdeel van de nascholing maar we kunnen deze cursus wel verzorgen. 

Omdat dit om maatwerk gaat kijken we graag samen naar de beste mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Gebruik ons contactformulier voor vragen

Scroll naar boven
Begin gesprek
Meer weten? Vraag het mij!
Hallo. We helpen je graag verder via Whatsapp. We zijn ma t/m vrij bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. Stel je vraag of deel je ervaring met ons.