Leefstijl

Als je druk aan het werk bent schiet een gezonde maaltijd er wel eens bij in. Dan pak je iets snels en makkelijks. Maar welk effect heeft dat op je gezondheid als je dat te vaak doet? Iemand met weinig conditie en/of overgewicht presteert vaker minder dan een collega met een fittere conditie. Hoe is het met jouw conditie? Word je met deze cursus bewust van de gevolgen van je eetgedrag. Je krijgt adviezen zodat je gezondere keuzes kunt maken. Veel chauffeurs hebben klachten of blessures. Een juiste houding en op een goede manier bewegen dragen  ook bij aan een gezonde leefstijl.

Opleidingsvarianten cursus Leefstijl

Voor deze cursus kan worden gekozen uit twee opleidingsvarianten; klassikaal of via e-learning.

  • Wil je de cursus volgen op een voor jou prettig moment dan is e-learning de ideale variant. Het eerste deel (4 uur) volg je in je eigen tempo, voor het tweede deel van 3 uur kom je naar een cursuslocatie.
  • De klassikale variant is 8 uur op locatie.

Er worden geen examens afgenomen, je aanwezigheid volstaat.

Zie onze cursusagenda voor locaties en data

Cursuslocaties Leefstijl

Deze cursus verzorgen wij op onze cursuslocaties in:

Deze cursus op eigen locatie laten verzorgen?

Subsidiemogelijkheid

Voor deze opleiding zijn geen subsidiemogelijkheden.

Vakbekwaamheid Code 95

De 7 cursusuren van deze cursus tellen mee in het aantal verplichte nascholingsuren in het kader van Richtlijn Vakbekwaamheid voor Vrachtauto- en Buschauffeurs.

Aantal deelnemers

Aan de cursus Leefstijl mogen 16 cursisten deelnemen.

Gebruik ons contactformulier voor vragen

Scroll naar boven
Begin gesprek
Meer weten? Vraag het mij!
Hallo. We helpen je graag verder via Whatsapp. We zijn ma t/m vrij bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. Stel je vraag of deel je ervaring met ons.