Pagina wordt geladen ...
A+ a-
06 27 13 85 80 info@c95.nl

Praktijk cursussen

Werkt u als beroepschauffeur in Europa, dan bent u verplicht om u aan de Code95 richtlijn te houden. Dit betekent dat u, net zoals alle andere beroepchauffeurs, regelmatig nascholingscursussen dient te volgen. C95 biedt alle soorten Code95 trainingen aan. Bij ons volgt u niet alleen een theorie cursus, maar kunt u ook diverse praktische trainingen volgen. 

De praktijk cursussen van C95

De Code95 richtlijn is een zeer uitgebreide richtlijn. Dit betekent dat er vele verschillende nascholingscursussen onder deze richtlijn vallen. C95 biedt alle mogelijke nascholingscursussen aan. Denk hierbij aan diverse theoretische trainingen, maar ook aan praktijktrainingen. Enkele voorbeelden van praktijktrainingen die u bij ons kunt volgen, zijn de Cursus Het Nieuwe Rijden*, de Cursus LZV* en de Cursus Rijoptimalisatie*. Wilt u meer weten over een van deze trainingen? Bekijk dan ons cursusaanbod en verdiep u in de training die voor u interessant is. 
E-learning mogelijk


Wilt u meerdere trainingen volgen? Dan kunt u ook een cursus op maat afnemen. In dit geval kunt u uw beroepchauffeurs meerdere leerzame trainingen aanbieden, zodat zij zo veel mogelijk uit hun rijtalent kunnen halen. 

Waarom C95?

Wij hechten waarde aan kwantiteit, maar zeker én vooral aan kwaliteit. Daarom bieden wij niet zomaar trainingen aan, maar zorgen wij ervoor dat al onze trainingen op hoog niveau aangeboden kunnen worden. En omdat wij SOOB gecertificeerd opleider zijn, weet u bij C95 zeker dat u een goede en erkende training krijgt. 

Verder zijn wij erg flexibel. Opleider C95 houdt niet vast aan een bepaald stramien, maar kan ook trainingen op maat geven. Wilt u meer weten over onze unieke trainingen op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ook als u een andere vraag heeft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.

Direct aanmelden

Heeft u vragen?

Heeft u vragen voor ons? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bel of mail ons.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Interesse in een e-learning cursus op locatie?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bijscholing

Commection kijkt samen met u welke bijscholing nodig is.
Plan uw bijscholing direct in aan de hand van ons cursus aanbod.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

sitemap | contact | privacy | website ontwerp dotsolutions